BLACK FRIDAY: MODERNA IN POKE STUDIO

 
black friday_poke_studio_moderna.jpg

Za letošnji “Black Friday” bo POKE ekipa zamenjala pisarno in se pridružila ekipi Moderna showroom, kjer smo za vas pripravili brezplačno svetovanje.  

V petek 23.11.2018 med 14:00 in 19:00 vam bo POKE studio nudil 20 min svetovanje* in vam pomagal izboljšati vaš interier s pomočjo artiklov iz Moderna showroom. Ob tej priložnosti bodo artikli znamk Muuto, &Tradition in Menu znižani za -20%, kar je edinstvena priložnost, da v vaše stanovanje prinesete pridih skandinavskega oblikovanja in vzdušja.

S seboj lahko prinesete tudi vaše tlorise, inspiracije in ideje in z veseljem vam bomo pomagali!

Kdo: Moderna showroom in POKE studio

Kaj: svetovanje, kako opremiti prostor/stanovanje z Muuto, &tradition in Menu artikli

Kdaj: med 14:00 in 19:00, 23.11.2018

Kje: Moderna showroom, Jarška cesta 10b, 1000 Ljubljana

Kako: S predhodno prijavo na spodnjem obrazcu ali na email naslov: info@poke-studio.com

PRIJAVA:

Ime in priimek *
Ime in priimek

Muuto je finska znamka pohištva in dekorja, ki stremi k estetiki, funkcionalnosti in vrhunski izdelavi pohištva. Zagotovo so eni od vodilnih skandinavskih znamk pohištva.

Danska blagovna znamka, ki navdušuje zadnja leta &Tradition. Za njihov dizajn je značilno, da se obrt sreča z umetnostjo. Funkcionalnost in oblika sta povezni, med tem ko materiali dosežejo svoj popolen potencial. Pri oblikovanju izhajajo iz  skandinavske dediščine in jo prinašajo v današnji čas.

Znamka z nekoliko bolj prefinjenim dizajnom je Menu. Njihov cilj je predvsem narediti svet boljši, manj kompliciran in predvsem to, da se zbudimo v lepše okolje. V sodelovanju z različnimi oblikovalci, oblikujejo izdelke, ki bodo cenjena danes in za vedno.

Veseli bomo vaše prijave in družbe!

Število prijav je omejeno.*

logo_moderna_pokestudio.jpg